ΟΙ HOT ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021!

Η Άνοιξη έφτασε και μαζί με την άνοιξη κατέφθασαν και τα πιο hot trends.Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα ήρθε η ώρα να βάλουμε χρώμα στην ζωη μας και να αλλάξουμε την διάθεση μας γιατι παντα μετα την μπόρα βγαίνει ο ήλιος. Η μόδα συνεχίζει να είναι μια πηγή χαράς και θα είναι πάντα εδώ έτοιμη να κάνει restart μαζί μας.

Είναι φανερό πως αυτή την άνοιξη θα δούμε πολλά, καθώς οι σχεδιαστές έβαλαν τα δυνατά τους και παρουσίασαν συλλογές γεμάτες χρώματα, όγκους, εντυπωσιακά prints κι ανατρεπτικούς συνδυασμούς με παιχνιδιάρικη διάθεση. Η μόδα πάντα καταφέρνει να μας αλλάζει την διάθεση και να μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα καθώς η ψυχολογία μας αλλάζει ανάλογα με τα ρούχα που φοράμε.

Πιο συγκεκριμένα οι τάσεις της μόδας για φέτος, όπως επισημαίνει η δημοσιογράφος και fashion expert Μαρία Πασχιαλή  είναι οι εξής:

Bubblegum Pink

Το ροζ της τσιχλόφουσκας πρωταγωνιστεί φέτος

Το τελευταίο διάστημα το ροζ χρώμα έχει κάνει δυναμικό comeback στις street style εμφανίσεις και έχει φορεθεί πολύ και στο instagram από τις fashion bloggers. Πρόκειται για ένα χρώμα που «γλυκαίνει» μια εμφάνιση και την κάνει πιο girly, μοντέρνα και chic ταυτόχρονα.

Floral : Άνοιξη χωρις floral prints δεν γίνεται.Υποδεχόμαστε την άνοιξη με λουλουδάτα maxi και midi φορέματα σε έντονα αλλά και σε παστέλ χρώματα. Κάτι που πρέπει να προσέξετε είναι το μέγεθος των λουλουδιών: είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε το μοτίβο σύμφωνα με τον σωματότυπό σας. Για παράδειγμα, όσο μεγαλύτερα είναι τα λουλούδια, τόσο περισσότερο όγκο προσθέτει στο σώμα.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search